För dig som kräver litet mer

Handvinsch

För Elverk – För Brandkår – För Skogsarbetare

MOMENT handvinsch är känd för hög kvalitet, slitstyrka och pålitlighet. Att elverk har användat dessa i flera tioårsperiod, är ett bevis för att förbrukaren är förnöjda och en garanti för att vinscharna representerar nästan ideal konstruktion. Stål och styrsel är helt rätt förläggat för att nå bra belastning och låg vikt. Fackman vet hur viktig det är att kunna lita på redskapet under svåra förhållanden. Därför är Moment vinscharna ett ojämförligt hjälpmedel för dem. Moment vinsch har fästats till stolpenMoment K1 och Moment K2 vinsch med standardutrustning

Du behöver dessa egenskaper
MOMENT K2 handvinscharna har vajer på 25 meter, som är nog till de flesta lyft- och dragsarbeten (du kan också få 40 meter). Som fästpunkt brukas stolpen eller träden där vinschen spännas inom loppet av sekunder fast med hjälp av en excentersspännaren. Lyftblockskjättingen med piggarna får ett säkert tag i träd och styr belastningslinjen så att den skall bli riktig för vinschen. Du kan utföra olika lyft- och dragsoperationer i en handvändning.

Säkerheten framför alt
Du behöver inte oroa dig för din säkerhet när du eller dina folk brukar Moment vinschar. En solid friktionsbroms planerad för Moment handvinsch hindrar att du förlorar kontrollen över veven när du sänker ned ett last och framför alt då när vinsjen blir belastad av ett ryck från lastet. Friktionsbromsen är omärkbar och behaglig i bruk. Dessutom möjliggör den att företa rörelsen med en millimeters noggrannhet.

Ha åtminstone en på lager

Egenskaperna till de traditionella taljorna räcker inte när det är alvor. I svåra situationer kräver man vridningskraft och styrka. Ta i bruk Moment handvinsch – för säkerhets skull.

Fasthetstesten är företagna.

Mer fotografier

 

TEKNISKA DATA

MOMENT K1 – vinsch

  • Belastningskapacitet 300 kg
  • Totalvikt 9 kg
  • Vajer med spärrkrok 5 mm/20 m
  • Levereras också: 5 mm/30 m.

MOMENT K2 – vinsch

  • Belastningskapacitet 600 kg
  • Totalvikt 18 kg
  • Vajer med spärrkrok 7 mm/25 m
  • Levereras också: 7 mm/40 m.
Uppdaterad 24.01.2024

Integritets policy

Registerbeskrivning enligt 10 § i personuppgiftslagen (523/99)

1. Registeransvarig
Alfera Ky
FO-nummer: 1718460-0
Välikuja 1
16900 LAMMI
Tfn: +35836332228

2. Handläggare av registerärenden
Olli Mäenpää
Välikuja 1
16900 LAMMI
alfera(at)alfera.fi

3. Registrets namn
Alfera Ky:s marknadsförings och analysregister

4. Avsikten med att behandla personuppgifter
Avsikten med registret är att sköta kundrelationen mellan den registeransvariga och kunden samt marknadsföring och kommunikation. Registerhanteringen och handläggningen av uppgifter kan överlåtas åt den registeransvarigas samarbetspartner som har förbundit sig att följa denna registerbeskrivning.

5. Registrets datainnehåll
Registret kan innehålla följande uppgifter om en kund:
– Namn
– Telefonnummer
– Adress
– E-postadress
– Organisationens namn och FO-nummer
– Kontaktlogg

6. Regelmässiga informationskällor
Till registret samlas uppgifter från den registeransvarigas kunddatabas och från verktyget som följer upp webbplatsens besökare, öppna källor på internet och övriga offentliga källor samt gratis och avgiftsbelagda källor.

7. Regelmässig överlåtelse av data
Den registeransvariga överlåter inte uppgifter åt utomstående bortsett från den registeransvarigas samarbetspartner som avses i punkt 4 eller när en överlåtelse förutsätts av finska myndigheter.

8. Överföring av uppgifter till stater utanför EU eller EES
I huvudsak överförs inga personuppgifter till länder utanför den Europeiska unionen eller det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet.

9. Principer för skydd av registret
Personuppgifterna lagras konfidentiellt. Den registeransvarigas och dess eventuella datapartners informationsnätverk och utrustningen där registret finns har skyddats med en brandmur och övriga nödvändiga tekniska åtgärder.

10. Kakor
Den registeransvariga kan använda kakor på sina sidor för att förbättra användarupplevelsen. Kakor är en textfil som sparas på användarens dator när denna besöker en sajt. Filen innehåller uppgifter som används bl.a. till marknadsföring och för att utveckla sajten. Med hjälp av kakor samlar man in uppgifter om hur sajten används. Användarens identitet framgår inte med stöd av kakorna. En användare kan avlägsna kakorna från webbläsarens inställningar. Den registeransvariga garanterar inte att sajten fungerar på rätt sätt efter detta.

Stäng [x]

Kabelrullar

Läs mer

Stolpekran

Läs mer

Galleri

Läs mer
Tillbaka till toppen

Alfera Ky

alfera(at)alfera.fi
+358 3 6332 228

eXTReMe Tracker